wanhakeskarilogo

Viimeinen lauantaivuoroni  

Posted by Unknown

Tänään on luultavasti viimeinen lauantaivuoroni Wanhassa Keski-Espoon kirjastossa. Vaikka oloni on vähän haikea, se on myös onnellinen. Täällä on paljon ihmisiä. Ja silti raukea tunnelma. Tällainen kirjaston pitää olla. Yritän painaa tämän ilmapiirin mieleeni. Tällaiselta pitää tuntua myös uudessa Entressen kirjastossa.

Viimeinen lauantaivuoro

Kuvassa on kirjastolainen, jolle päivä on erityinen.
Kuvassa ei ole ihmisiä, jotka viettävät kirjastossa tavallista helmikuista lauantaita.
Kirjaston rauhallinen tunnelma sai minut kunnioittamaan ihmisen oikeutta yksityisyyteen.

This entry was posted on lauantai 7. helmikuuta 2009 at lauantaina, helmikuuta 07, 2009 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 kommenttia

Anonyymi  

Minäkin vääntäydyin vielä perjantaina verkkoseminaarin jälkeen Keskariin. Katselin kaikki paikat, muistelin muualle menneitä ihmisiä. Palanen nuoruuttani jäi sinne.

Sittenkin, aika aikaa kutakin! Ahtaus ahdistaa. Ränstyneisyys räydyttää. Tulee varmaan remonttia taas ja toiset toiminnat täyttävät pian huoneet. Toiset jalat tömistelevät siellä toisissa tarkoituksissa.

Mutta ehkä niin kuin joku oli "unessa useasti" lapsuutensa koulutiellä, palaan minäkin joku yö Keskariin. Potkin ehkä hankea pois oven edestä niin kuin silloisina talvina pyryn jälkeen ja avaan sen. Pian ilmaantuu kanssani hyllyttämään joku, joka oli siellä silloin. Arja, Hellevi, Kimmo, Anneli... Ja olen taas onnellisesti kolmikymppinen :)

Marjut (vuodet 1991-1995 Keskarissa)

2. maaliskuuta 2009 klo 13.28

Lähetä kommentti