wanhakeskarilogo

Tanskalinkit  

Posted by Unknown

Olen aloittanut omien tanskalinkkieni kokoamisen Del.ico.us:iin. Vielä niitä ei ole monta. Lähinnä niitä, joita tarvitsin ennen matkaa ja matkan aikana. Muutama asia Tanskassa on jäänyt vielä vaivaamaan, kun otan niistä selvää, linkkejä tulee lisää.

Minun tanskalinkkieni sivulta pääsee all ja popular -nappuloiden avulla Del.icio.us-yhteisön tanskalinkkeihin. En ole käynyt niitä vielä tarpeeksi hyvin läpi. Nappaan parhaat muiden löytämät linkit omiini.

Laitoin syötteen suosituimmista tanskalinkeistä myös syötteenlukuohjelmaani. Seuraan vähän aikaa, millainen maa Tanska on. Jos lukuohjelmaan ei tule minua kiinnostavia linkkejä, poistan syötteen.

Esimerkki mieltäni vaivaavista tanskakysymyksistä: Missä ovat tanskalaiset kerrostalolähiöt? Ruotsi on täynnä mahtavia 60-70 -lukujen vuokrakerrostaloalueita. En nähnyt yhtään sellaista Tanskassa. Miksi?

Mikä oli hienoin asia, mitä näin Tanskassa? Tämä.

Tämä juttu on osa 2 sarjassa Lomakokemukset talteen.
Osa 1: Matkakertomus lomakokemuksista.

This entry was posted on perjantai 18. heinäkuuta 2008 at perjantaina, heinäkuuta 18, 2008 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 kommenttia

Lähetä kommentti